Software oplossingen

Programmeren van toegangscontrole hardware met management software

Verleen en wijzig toegangsrechten, beheer gebruikersgroepen, bekijk gebeurtenissen, of laat gebruikers de toegangsmedia updaten in een online systeem.

U kunt op drie manieren gebruik maken van uw Toegangscontrole Management Software om uw toegangscontrole hardware te programmeren. Alle drie de methoden geven u dezelfde mate van gedetailleerde controle en inzichten. Het enige verschil is de manier waarop uw Access Management Software communiceert met uw toegangscontrole hardware. Dit kan ook de manier waarop u en andere gebruikers omgaan met uw toegangscontrole eisen en wensen veranderen. U kunt de verschillende methoden natuurlijk ook naast elkaar gebruiken, waarbij u slechts één methode gebruikt voor alle buitendeuren en een andere voor alle binnendeuren.

ONLINE
Online betekent dat uw toegangscontrole hardware is verbonden met een draadloos of Ethernet TCP/IP-netwerk, zodat uw Toegangscontrole Management Software direct kan communiceren met elk apparaat in uw toegangscontrolesysteem. Beheer uw toegangscontrole van één of zelfs meerdere locaties.

ACCESS ON CARD
Met Access on Card (ofwel data on card) worden alle gegevens niet opgeslagen in de toegangscontrole hardware maar communiceert uw Toegangscontrole Management Software met de gebruikerstags die als ‘data boodschappers’ worden gebruikt. Dan is er geen noodzaak van een netwerk, maar deze werkwijze stelt u toch in staat om uw beveiliging volledig te beheren vanuit een centrale locatie.

OFFLINE
In een off line systeem zijn is uw toegangscontrole hardware niet op een netwerk aangesloten, maar programmeert u alles bij de deur met behulp van een draagbare programmeerunit of een laptop met USB-radiostick (RF). Een gedecentraliseerde manier van controle zonder de noodzaak van een netwerk.

Voordelen:
• Grote flexibiliteit en gedetailleerde functies met tijdsprofielen, zelfregulerende vakantie-, dag- en weekplanning
• Verschillende soorten toegangskaarten en of tags kunnen worden toegepast, zoals Mifare® Classic, Mifare Desfire EV1®, Mifare Desfire EV2®, Hitag 1, Hitag 2, EM4100
• Mogelijk compatibel met uw bestaande toegangskaarten, tags, sleutelhangers en keyfobs
• Elke installatiecombinatie mogelijk. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, u kunt alle hardware componenten integreren
• Intelligent en efficiënt. Als een gebruiker een transponder verliest, programmeert u eenvoudig een nieuwe en de verloren transponder wordt automatisch uit het systeem verwijderd.
• Software-updates mogelijk zodat u verzekerd bent van de laatste mogelijkheden
• Beheer mogelijk op lokale server of door OTD aangeboden Cloudoplossing met geautomatiseerde updates
• De database is compatibel met moderne IT-structuren en is dus gemakkelijk te implementeren in bestaande netwerken of Cloud omgevingen.

Hardware:
Beheren met Toegangscontrole Management Software is mogelijk bij alle toegangscontrole componenten. Zo kan een wandlezer bij een slagboom worden beheerd via de beheer app, maar ook uw digitaal deurbeslag of digitale cilinder in uw entreedeur kan eenvoudig worden geprogrammeerd.

Advies op maat:
Wij adviseren u graag met deskundig advies voor een oplossing die past bij uw situatie. Met de diverse softwarepakketten van onze merken, waarbij elk pakket zijn eigen sterke kanten heeft, is een keuze niet altijd gemakkelijk te maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Brochures:
Wilt u alvast meer weten over handmatig programmeren? Bekijk dan onze brochures van de door ons geselecteerde merken:

DOM software pakketten:

dormakaba software pakketten:

Paxton software pakketten:

 

 

Afbeelding: beheer via software met DOM ENiQ App

DOM Eniq software

 

Afbeelding: beheer via software met dormakaba Matrix One

dormakaba toegangscontrole software Matrix One

 

Afbeelding: beheer via software met Paxton Net2 Online

Paxton online Net2 beheer

 

 

Video: beheer via app met dormakaba Evolo Smart