Handmatig programmeren

Programmeren van toegangscontrole hardware zonder software

Programmeren van toegangscontrole hardware met een programmeerkaart
Geen software of andere hardware nodig, dit is een echte plug & play oplossing, perfect voor kleinere bedrijven, uw VvE (Verening van Eigenaren) of voor gebruik thuis. Kleinere en eenvoudige systemen kunnen eenvoudig met een programmeerkaart geprogrammeerd worden. Programmeren en wissen van een gebruikerstag (ook wel “druppel” of “keyfob” genoemd) gaat zeer eenvoudig. Tevens is het mogelijk om met het “schaduwkaart” principe te werken. Met de schaduwkaart kunnen gebruikerstags eenvoudig worden gewist of geprogrammeerd, zonder dat de gebruikerstag aanwezig is.

Met handmatig programmeren is het niet mogelijk om met tijdzones en logboeken te werken, de gebruiker heeft 24/7 toegang. Zo is het mogelijk om een bestaande deur snel en efficiënt elektronisch te beveiligen, zonder dat daarvoor aanvullende apparatuur aangeschaft moet worden. Later kan eenvoudig uitgebreid worden naar beheer met software.

Voordelen:
• Kostenefficiënt; creëer uw digitale sluitsysteem zonder aanschaf van software.
• Geen laptop of internet nodig voor het programmeren van de gebruikerstags.
• Het is eenvoudig om extra gebruikers aan het systeem toe te voegen.
• Verloren of gestolen tags kunnen eenvoudig uit het systeem worden verwijderd, zodat u geen ongewenste gasten meer heeft.
• Eenvoudig te upgraden naar beheer via Management Software.

Hardware:
Handmatig programmeren is mogelijk bij alle toegangscontrole componenten. Zo kan een wandlezer bij een slagboom handmatig worden geprogrammeerd, maar ook uw digitaal deurbeslag of digitale cilinder in uw entreedeur kan eenvoudig worden geprogrammeerd.

Advies op maat:
Wij adviseren u graag met deskundig advies voor een oplossing die past bij uw situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Brochures:
Wilt u alvast meer weten over handmatig programmeren? Bekijk dan onze brochures:

 

Afbeelding: beheer met schaduwkaarten, Paxton Switch2

Set schaduwkaarten Paxton switch2

 

Afbeelding: beheer met schaduwkaarten, DOM ENiQ EasyFlex

Easyflex DOM beheer pakket

 

 

Video: handmatig programmeren met DOM ENiQ EasyFlex