Over ons

Ons bedrijf is een moderne organisatie met alle kennis van nieuwe technieken. Elke installatie is uniek. Onze medewerkers denken graag met u mee en bieden u flexibele en nieuwe oplossingen. Van advies, ontwerp tot de totale uitvoering van digitale sluitsystemen: u kunt op ons maatwerk rekenen.

OTD levert u niet alleen de installatie en het toegangssysteem, maar wij nemen ook de zorgen daarna voor u uit handen zoals onderhoud en het voorkomen van storingen. Zo kunt u zich richten op uw kernactiviteit; uw organisatie. Wij bieden gepland onderhoud, want het voorkomen van storingen is beter dan ze achteraf oplossen. Storingen komen altijd op het verkeerde moment en verstoren de bedrijfsvoering.

Wij zorgen met een team van ervaren allround monteurs voor installatie, onderhoud en service van uw toegangssysteem. Daarnaast adviseren wij u over de normen en regelgeving. Deze zijn continue aan verandering onderhevig. Er worden steeds hogere eisen gesteld. Dit vraagt om aanpassingen in uw bedrijfsprocessen en -installaties.

Niets is zo duurzaam als de juiste oplossing!

OTD toegang & comfort B.V. is een familiebedrijf waarbij OTD staat voor Oudshoorn Technische Dienstverlening. Daar is het ooit mee begonnen en intussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardige installateur en importeur van diverse gerenommeerde merken toegangscontrole voor onder meer hotels, bedrijven, VvE’s, sportclubs en zorginstellingen. Op deze site leest u meer over ons werk, onze referenties en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt via deze site uiteraard ook contact opnemen voor een afspraak op locatie, of kom bij onze showroom langs in Leerdam. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.