Digitaal deurbeslag

Wij leveren een compleet aanbod digitaal deurbeslag. Dit kan een langschild uitvoering, een compacte uitvoering of een platte uitvoering zijn. Wij leveren diverse merken met elk de sterke eigenschappen, voor zowel de aangeboden deurbeslagen als het beheer platform. Er zijn versies voor buitendeuren en binnendeuren en met SKG** of SKG*** keurmerken. Dit batterij gevoede deurbeslag is een uitstekende oplossing voor kantoren, scholen, bedrijven, verenigingen en andere toepassingsgebieden en kunnen onbekabeld worden toegepast, zodat geen stroomvoorziening bij de deur benodigd is. Toegangscontrole via een deurbeslag is eenvoudig te bedienen: de geautoriseerde gebruiker kan de kruk bedienen na het aanbieden van een geldige keycard, druppel of zelfs smartphone. Na openen sluit het beslag weer automatisch, en is de kruk niet meer te bedienen. Laat u adviseren welk type slotkast het best in uw deur kan worden gebruikt, dit voorkomt onveilige situaties waarbij een digitaal deurbeslag mogelijk wordt toegepast over een bestaande slotkast welke niet inbraakwerend is uitgevoerd.

In combinatie met digitale cilinders en wandlezers kan een complete oplossing worden geboden voor uw toegangen, zowel online als offline.dormakaba C-lever Pro

Dit moderne deurbeslag is verkrijgbaar in een eigentijds ontwerp van hoogstaande kwaliteit met innovatieve functionaliteit. Het is compatibel met praktisch alle slotkasten in de deur, wij kunnen u adviseren in uw specifieke situatie. In sommige gevallen hoeft het deurslot dus niet vervangen te worden. De c-lever pro is ontworpen voor buitendeuren en deuren met verhoogde veiligheidseisen. Naast bescherming tegen inbraak, brand en weersomstandigheden kan het ook worden gebruikt voor nooduitgangen en vluchtwegen. Voorbeelden van mogelijke toepassingen zijn scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, commercieel vastgoed of industrie.

Eigenschappen

 • “Best of Best” benoeming in de categorie producten van de Iconic Awards.
 • Batterijen geïntegreerd in de behuizing
 • Binnen én buiten te gebruiken, kan worden geplaatst over diverse bestaande slotkasten en meerpuntssluitingen
 • Anti-inbraak en weersbestendig dus vrijwel overal toepasbaar
 • Verkrijgbaar in SKG** voor buitendeuren
 • Keuze in toegangsmedia: pas, transponder, sleutel met RFID chip of smartphone
 • Te combineren met wandlezers en digitale cilinders
 • Online mogelijkheden voor flexibel toegangsbeheer

Meer informatie
Wilt u meer informatie zien welk systeem voor u geschikt is, of een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op voor advies.

dormakaba C-lever PRO

Paxton paxlock pro

Dit compacte en veelzijdige deurbeslag is gemakkelijk te integreren in online- en offline toepassingen. Het is compatibel met verschillende slotkasten in deuren. In sommige gevallen hoeft het deurslot niet vervangen te worden. Het slot kan worden toegepast met of zonder mechanische cilinder en is offline met schaduwkaarten te bedienen of via de online Net2 software online met een net2air bridge te updaten. Voorbeelden van mogelijke toepassingen zijn binnendeuren van kantoren,

Eigenschappen

 • Geschikt voor deuren die minder frequent worden gebruikt
 • Toegangscontrole oplossing in een deurbeslag
 • Eenvoudig te upgraden van offline naar online
 • EN179 gecertificeerd voor nooddeuren, FD30 en FD60 gecertificeerd voor brandwerende deuren
 • Keuze in toegangsmedia: pas, transponder
 • Slagvaste beschermingsgraad IK10
 • Online mogelijkheden voor flexibel toegangsbeheer

Meer informatie
Wilt u meer informatie zien welk systeem voor u geschikt is, of een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op voor advies.


dormakaba C-lever Compact

Dit moderne wen compacte deurbeslag is verkrijgbaar in een eigentijds ontwerp van hoogstaande kwaliteit met innovatieve functionaliteit. Het is compatibel met praktisch alle slotkasten in de deur, wij kunnen u adviseren in uw specifieke situatie. In sommige gevallen hoeft het deurslot dus niet vervangen te worden. De c-lever pro is ontworpen voor buitendeuren en deuren met verhoogde veiligheidseisen. De RFID-toegangsmedia kunnen ook worden gebruikt voor andere applicaties die u al in uw organisatie hebt geïntroduceerd. Voorbeelden van mogelijke toepassingen zijn kantoren, administratieve gebouwen, sporthallen, sportscholen en pensions.

Eigenschappen

 • Diverse deurklink ontwerpen toe te passen
 • Batterijen geïntegreerd in de behuizing
 • Optioneel ook mechanische noodcilinder bij te plaatsen
 • Grote mogelijkheden door montage op glasdeuren, houten deuren en metalen deuren
 • Verkrijgbaar met zwarte of witte leeskop
 • Keuze in toegangsmedia: pas, transponder, sleutel met RFID chip of smartphone
 • Draaibare behuizing
 • Te combineren met wandlezers en digitale cilinders
 • Online mogelijkheden voor flexibel toegangsbeheer

Meer informatie
Wilt u meer informatie zien welk systeem voor u geschikt is, of een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op voor advies.

dormakaba C-lever Compacct mooi deurbeslag pas tag druppel RFID

Service en onderhoud

Investeren in service en onderhoud bespaart een hoop moeite en kosten op de lange termijn en verlengt de levensduur van uw keycard systeem. Hoe goed de techniek ook is, een mechanische of elektrische storing kan nooit volledig worden uitgesloten. Ook een bijkomend voordeel: uw apparatuur behoudt zijn waarde! OTD toegang & comfort B.V. is specialist in het verlenen van service en onderhoud aan toegangssystemen. Wij bieden onderhoudsabonnementen in verschillende vormen, zodat u zelf kunt beslissen welke vorm het beste bij uw situatie past.

Service
Onze goed opgeleide monteurs kunnen een goede service bieden bij een probleem. Veel storingen zijn snel op te lossen via een goede telefonische support die wij u kunnen bieden.

Training en opleiding
Kennis binnen uw organisatie kan verwateren of verdwijnen bij wisselingen van personeel, personeel wat de pensioengerechtigde leeftijd mag bereiken en bij mogelijke overnames van een bedrijf. In deze gevallen kunnen wij altijd op locatie of in onze trainingsruimte te Leerdam een training verzorgen over uw specifieke toegangssysteem. Wij beginnen met een audit van uw systeem en zullen klantspecifiek een opleiding verzorgen zodat ook de werking met het systeem optimaal is. Dit verminderd de kans op fouten en op veiligheidslekken in uw toegangssysteem.

Service nodig?
Heeft u een vraag of een storing? Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 0184-714252 of via info@otdbv.nl Buiten kantooruren kunt u bellen met ons storingsnummer.

Offerte aanvraag
Indien u een prijsopgaaf wenst voor een onderhouds- en service abonnement dan kunt u contact met ons opnemen.

Onderhoud access control toegangscontrole