Wandlezers

Bij deuren of toegangen die worden voorzien van een wandlezer zijn er ook verschillende keuzes. Op een slagboom is het belangrijk dat de wandlezer waterdicht is, op een smalle deurstijl past alleen een smalle lezer en wanneer de lezer in een design omgeving wordt gebruikt is het belangrijk dat er ook de keuze is voor een wit model.

Alle wandlezers hebben een eigen eigenschap, en vormen een eenheid met een digitale cilinder of digitaal deurbeslag. Of het nu een gewone binnendeur is met magneetvergrendeling, een garagedeur, of zelfs veldverlichting bij een sportclub: alle lezers worden toegepast om geautoriseerd te kunnen werken op een eenvoudige manier.

OTD kan adviseren welke wandlezer we kunnen toepassen in uw situatie. Dit advies is gebaseerd op jarenlange ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van toegangssystemen. Ook bedradingen kunnen wij aanpassen, aanleggen of wijzigen om zo een goede en betrouwbare oplossing te leveren.dormakaba compactlezer

Deze moderne wandlezer is verkrijgbaar in een eigentijds ontwerp van hoogstaande kwaliteit met innovatieve functionaliteit. Het is compatibel met praktisch alle elektrische toegangen zoals sluitplaten, magneten en andere vergrendelingen, wij kunnen u adviseren in uw specifieke situatie. Deze unit kan in verschillende configuraties worden toegepast, met gescheiden besturing, of zelfs optioneel met een geïntegreerd codepaneel. Voorbeelden van mogelijke toepassingen zijn scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, commercieel vastgoed of industrie.

Eigenschappen

  • In zwart of wit verkrijgbaar
  • Het krasvrije oppervlak en het design staan garant voor een robuuste langetermijninvestering.
  • Een groot centraal LED lichtsymbool en een akoestisch signaal signaleren de toegangsbeslissing aan de gebruiker
  • De gebruikers identificeren zich met hun RFID-badge bij de compacte lezer zonder deze aan te raken
  • Ook offline toepasbaar
  • Mooi design wat naadloos aansluit bij de architectuur van moderne gebouwen
  • Keuze in toegangsmedia: pas, transponder, sleutel met RFID chip of smartphone
  • Te combineren met digitaal deurbeslag en digitale cilinders
  • Online mogelijkheden voor flexibel toegangsbeheer

Meer informatie
Wilt u meer informatie zien van welk systeem voor u geschikt is, of een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op voor advies.