Merken

OTD toegang & comfort B.V. gelooft in samenwerken op alle mogelijke manieren. Samen met de door ons gebruikte merken hebben we de afgelopen jaren een succesvol portfolio opgebouwd. De zorgvuldig gekozen merken sluiten stuk voor stuk aan bij de hedendaagse behoefte van onze klanten, en bieden elk op hun eigen gebied de sterke en zwakke punten.

OTD is een bedrijf dat intensieve relaties aangaat met haar leveranciers om zo gezamenlijk op de snel veranderende marktomstandigheden in te spelen. Onze visie is om samen te ondernemen, een win-win situatie te creëren en tegelijk goede service te verlenen. Naast het aanbieden van producten die bij deze tijd passen, letten wij altijd op een goede prijs -kwaliteitverhouding! Wij staan open voor uw behoeftes en willen hier graag op inspelen. Als onze visie en uw behoeftes op elkaar aansluiten kan er een zeer vruchtbare relatie ontstaan, waar wij als team erg naar uit kijken!

Onderstaand de door ons gebruikte merken, waarbij we altijd de behoefte van de klant vooropstellen om een juiste oplossing te bieden voor uw toegangen en beheer.dormakaba

Uit de fusie van Dorma en Kaba in 2016 is dormakaba ontstaan. Zij bieden producten, oplossingen en services voor een beveiligde èn comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten aan. Ze hechten daarbij grote waarde aan de synergie tussen de diverse producten. Een eenmaal gedane investering in de toekomst groeit mee met de behoefte van uw organisatie zonder dat u bestaande onderdelen hoeft te vervangen.

Met meer dan 150 jaar ervaring staat dormakaba voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. En met deze basis staan we als vakkundige partner aan de zijde van onze klanten tijdens elke ontwikkelingsfase van een (bouw-)project

OTD is al jarenlang een toegewijde en gewaardeerde businesspartner van dormakaba. In met name dormakaba lodging systemen speelt OTD een grote rol op de Nederlandse markt en is exclusief dealer en installateur van deze hotel toegangsystemen waarbij met keycards, tags of spartphones toegang wordt verleend tot hotelkamers. Zie voor meer onze website www.otdbv.nl

dormakaba logo otd toegangscontrole

DOM sicherheitstechnik

DOM  is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole oplossingen voor deuren.  Het productassortiment varieert van standaard cilindersloten voor woningen tot en met de meest moderne digitale sluitsystemen voor grote gebouwen. DOM gelooft dat iedereen en alles van waarde het verdient veilig te worden bewaard, zonder compromissen. Daarom ontwikkelen zij de  hoogste kwaliteit  beveiligings- en toegangsoplossingen. Om deze oplossingen te kunnen bieden, richten ze zich op drie essentiële expertisegebieden: hardware, software en mechatronica. Zij zetten zich dan ook in voor een constante innovatie van de gebruikte technologieën, om altijd voorop te staan.

DOM-logo-otd-toegangscontrole

Paxton

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen. Deze systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties. Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. Als marktleider fabriceert Paxton al meer dan 35 jaar online en offline toegangscontrole en deurintercom oplossingen. De research- en development afdeling focust zich op het ontwikkelen van producten en systemen voor specifieke beveiligings doeleinden. Deze toewijding resulteert zich in producten die een reputatie verworven hebben als zijnde betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik.

Paxton logo toegangscontrole project