Doelgroepen

OTD werkt voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Van horeca tot metaal & techniek en van detailhandel tot zakelijke dienstverlening. Het maakt niet uit in welke branche u onderneemt, als u uw toegang wilt beheren dan kunnen wij u van dienst zijn. Onderstaand enkele branches uitgelicht.Woningcorporaties

Toegangsbeheer voor woningcorporaties heeft betrekking op de bewoners, maar daarnaast ook op bijvoorbeeld hun familieleden en dienstverleners. Zij hebben namelijk allemaal specifieke toegang nodig tot het gebouw, de woning(en) of bijvoorbeeld bergingen en technische ruimtes. Met het uitlenen of verliezen van sleutels en verhuizen van bewoners ontstaat voor woningcorporaties een onwenselijke situatie. Zodra er ook zorgverlening wordt toegevoegd is ook dit een onderdeel waar rekening mee gehouden moet worden. Wij bieden diverse oplossingen die aansluiten op de specifieke wensen van de woningcorporaties. Zo kan er behoefte zijn aan online monitoring, maar dient daar ook de infrastructuur voor aanwezig te zijn. Dit kan bijvoorbeeld via update on card worden opgelost, een beheersconcept wat we u graag nader uitleggen.

Wij bieden u een veilige toegang en een verfijnde en flexibele toegangsoplossing, voor elke toegang!

woningbouwverenigingen toegangssysteem,

Sportverenigingen

Onze ervaringen bij diverse sportverenigingen bewijzen het nut van een toegangscontrolesysteem. Toegangscontrole zorgt ervoor dat medewerkers geautoriseerd toegang krijgen en dat het sleutelbeheer flexibel en dus gemakkelijk aan is te passen als de situatie daar om vraagt. Aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden kunnen wij u een zo goed mogelijke oplossing bieden. Diverse sportverenigingen gingen u al voor en zijn zeer tevreden over de gemakken die een toegangscontrole systeem met zich meebrengt. Met de fysieke sleutel was het niet altijd mogelijk om te achterhalen of de trainer, coach, een teamlid of andere vrijwilliger de sleutel in bezit had. En als een trainer bij een andere club gaat werken, is het eenvoudig om zijn toegang te blokkeren als de sleutel niet wordt ingeleverd. Wij kunnen u helpen voor een geschikt systeem voor uw situatie.

Tip: kan uw ledenkaart misschien niet gebruikt worden als pas om toegang te verlenen tot uw gebouw of sportpark? Laat ons u adviseren.

sportverenigingen toegangscontrole

Vakantieparken

Bij een vakantiepark kunt u zonder tussenkomst van de receptie een sleutel afgeven. Wij leveren, installeren en onderhouden toegangssystemen voor vakantieparken met diverse koppelingen en integraties. Voor zowel gasten als personeel kunnen we een complete toegangsoplossing bieden. Een flexibel en aanpasbaar digitaal sleutelplan is beschikbaar in onze webbased cloud software waar u aanpassingen kan maken. Niet alleen een keycard of keyfob aan de sleutelbos kan toegang geven tot de vakantiewoning op uw park: een digitale sleutel op de smartphone van de gast kan ook een veilige toegang geven tot het verblijf. Daarnaast kunnen toegang tot zwembad, slagboom en andere toegangen flexibel toegevoegd worden. Alle systemen kunnen zowel off-line (zonder verbinding netwerk) als on-line (verbinding via hub en ultieme beheer) gebruikt worden. Voor meer informatie neem contact op met één van onze adviseurs.

Toegangscontrole vakantiepark

Kantoorgebouwen

Kantoorgebouwen beheren? Dat kan met een toegangssysteem van OTD. Met onze diverse beheersystemen kunnen wij u adviseren in uw specifieke oplossing.  Onze oplossing bestaat uit moderne toegangstechnologie en gebruiksvriendelijke beheersoftware. Het toegangssysteem registreert iedere toegang en garandeert een snelle doorstroom van medewerkers of bezoekers. Toegangsverlening kan op basis van toegangspassen, armbandjes, QR-codes, kentekenherkenning, een tijdsgebonden code of met smartphones.

Bij toegangsbeheer is het ook mogelijk om met uw medewerkers in- en uit te checken, dit kan zelfs digitaal op een scherm worden weergegeven.

Kantoorgebouwen toegangscontrole

Vereniging van eigenaren – VvE

Meer dan 100 VvE’s hebben reeds gekozen voor een toegangssysteem van OTD toegang & comfort B.V. Wij leveren, installeren en onderhouden met een toegewijd team van specialisten automatische deuren en toegangscontrole bij VvE’s. Met onze oplossingen zijn problemen met verlies van sleutels die toegang geven tot de algemene benedendeur, fietsenstalling of afvalberging verleden tijd. Er is keuze uit een eenvoudig beheersysteem met beheer van druppels ofwel tags via schaduwkaarten, of via meer uitgebreide software, hetzij op een PC geïnstalleerd, in de cloud te beheren, of volledig autonoom met een stukje software in een zogenaamde controller bij de deur.

U kunt toegangsbeheer bespreken op uw VvE vergadering, hoeveel sleutels hebben bijvoorbeeld toegang tot de hoofdentree? Graag informeren we de technische commissie of gaan we in gesprek op de vergadering zelf! Wij brengen demo materiaal en u kunt de voordelen zien van toegangscontrole.

De deur openen via een app op een smartphone? Ook dit behoort tot de mogelijkheden, veilig en de toekomst! Ook het openen via een bestaand intercomsysteem is mogelijk, zodat ook voor bezoekers de deur kan worden geopend via het toegangssysteem, geregistreerd indien gewenst.

Uw deur automatiseren en nog meer gebruikersgemak? Niet alleen voor scootmobiel gebruikers of mensen die slecht ter been zijn, ook met een zware tas boodschappen is het gemakkelijk als u niet de deur zelf hoeft open te duwen. OTD levert, installeert en onderhoud automatische deuren, ook voor uw VvE! Kijk voor meer informatie over automatische deuren en toegangscontrole speciaal geselecteerd voor een appartementencomplex of flat op www.deurautomaat.info

 

 

VvE bellentableau toegang Deurautomaat toegangscontrole

Particulieren

Ontdek een revolutionaire manier om uw deuren te openen en sluiten met uw smartphone. Houdt de smartphone gewoon tegen de cilinder, of klik in de app en de deur gaat open! Met de plug & play technologie kan de installatie niet eenvoudiger. U hebt geen traditionele sleutel meer nodig om uw woning te beveiligen. Alles wat u nodig hebt is een smartphone, de app en een digitale cilinder, deurbeslag of wandlezer voor uw garagedeur. Neem de volledige controle over uw veiligheid en ervaar een nieuw gevoel van vrijheid. Uw oppas toegang geven op een bepaalde avond? Via de app! Opa heeft geen smartphone? Codeer een tag voor aan zijn sleutelbos, programmeer deze met uw eigen smartphone. En er kan meer: er zijn mogelijkheden om te koppelen met uw smart home waarmee nog meer mogelijkheden komen via de API. Met de app voor particulieren kunt u uw toegang en beveiliging via de app beheren, waar u ook bent. Maak digitale sleutels aan voor uw slot, beheer wie toegang heeft en bekijk gebeurtenissen. En… u kunt zien hoe laat uw zoon thuis kwam!

Alle deze digitale producten zijn beveiligd en krachtig gecodeerd. Het gebruik van NFC (Near Field Communication) of BLE (Bluetooth Low Energy) en de korte afstand tussen uw digitale sleutel en het product voorkomen dat het systeem gehackt wordt.

Particulier voordeur toegangscontrole app BLE NFC

Airbnb en bed & breakfast

U heeft een Bed&Breakfast (B&B) of verhuurt een woning bij Airbnb en zoekt een oplossing voor veilige en eenvoudig te bedienen toegangscontrole. Ligt bij u de sleutel nog onder de mat om de huurder toegang te geven? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen u adviseren voor het juiste slimme deurslot voor uw situatie. Vaak zien we situaties waarbij een huurder laat aankomt, wat is makkelijker dan via uw smartphone of webportal een sleutel te sturen die alleen geldig is tijdens het verblijf? Geen angst meer voor verloren of nagemaakte sleutels, voor vrijwel iedere deur kunnen wij een digitaal deurslot toepassen. Heeft de gast geen smartphone? U kunt altijd nog zelf een druppel ofwel tag programmeren voor de duur van het verblijf. Raakt deze kwijt? Eenvoudig te blokkeren via uw app. Gasten hoeven zich geen zorgen meer te maken over het eventuele verlies van een sleutel van uw Airbnb of B&B accommodatie

Heeft u meer kamers of een hotel? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn: vele hotels zijn door ons voorzien van een keycardsysteem met ook mobile access mogelijkheden, kijk op www.otdbv.nl voor meer informatie over hotelsystemen en aanverwante producten zoals minibars, hotelkluizen en energiebeheer voor hotelkamers.

airbnb B&B bed en breakfast verhuur toegangsbeheer hotel