Digitale cilinders

Onze digitale cilinders zijn vaak een oplossing waar andere mogelijkheden niet toepasbaar zijn. Zij zijn compact, energiezuinig en uitermate gemakkelijk te installeren. De verschillende opties geven u een oplossing voor elke deur.

De cilinders zijn eenvoudig te bedienen en zijn met zowel visuele, als akoestische toegangssignalen uitgerust. Een geautoriseerde opening is te herkennen aan een groene LED ring. Onze cilinders zijn toepasbaar in glazen deuren, deuren met dubbelzijdige controle, postkasten en alle andere sloten met europrofiel cilinders. Ook is er een kettingslot met digitale cilinder verkrijgbaar om heel mobiel toch alleen geautoriseerde personen toegang te geven tot uw eigendommen.

Het beheer kan via een online omgeving, lokaal geïnstalleerde software, of zelfs met een smartphone! Kijk hier voor meer uitleg over beheer van uw toegangssysteem.DOM digitale europrofiel cilinders

Met 10 verschillende uitvoeringen hebben we een oplossing voor vrijwel iedere deursituatie. Het biedt een enorm betrouwbaarheidsniveau, dat de duurzaamheid van de DOM cilinder op lange termijn garandeert. De cilinders zijn verkrijgbaar in vier kleuren: roestvrij staal, zwart, wit, gepolijst messing, dus het geeft een antwoord op de trends en behoeften van de moderne architectuur. De batterij heeft een lange levensduur en is ook eenvoudig te vervangen. Deze cilinders kunnen stand-alone, maar ook online worden toegepast, met alle online functies.

Veilige oplossing: 

Met de hoogste veiligheidscertificeringen, zoals VDS, SKG, IP, T90, voldoen deze cilinders aan alle Europese EN-normen. De DOM cilinders zijn standaard toepasbaar op inbraakwerende (SKG3), brandwerende (T90) en buitendeuren (IP65).

Eigenschappen:
  • Eenvoudig toepasbaar
  • Te upgraden naar online toepassingen zonder cilinders te vervangen
  • Ook voor glasdeuren geschikt
  • Standaard SKG*** keurmerk
  • Lange levensduur batterijen
  • Keuze uit meerdere beheer platformen
  • Duidelijke LED indicatie
  • Voorzien van boorbeveiliging
  • Vuur- en waterbestendig

De DOM cilinder serie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maatvoeringen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op

 

 

DOM digitale cilinder zwart messing SKG***