Referenties

Onderstaand kunt u enkele referenties zien die gebruik maken van onze producten. Dit zijn slechts een paar van de vele tevreden gebruikers van onze toegangscontrole systemen. Onze systemen worden dagelijks door talloze gebruikers getest! Wilt u meer weten over een bepaald systeem bij een bepaalde gebruiker? Neem dan contact met ons op.

 

 

WIN Hotels - Amsterdam WIN Hotels werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met OTD. Het team van de familie Oudshoorn staat altijd voor je klaar. De dormakaba sloten zijn naast een mooi design ook betrouwbaar en zeer makkelijk om mee te werken vanwege de overzichtelijk software.

Bestuur VvE Scala “We hebben met OTD ons appartementencomplex veiliger en vriendelijker gemaakt. We wilden zorgen voor minder ongewenste gasten en tegelijkertijd het gebouw goed toegankelijk houden. Dat is gelukt met de oplossingen van OTD. De situatie werd persoonlijk in kaart gebracht en in overleg werd een plan gemaakt. We hebben in ons appartementencomplex verschillende typen deuren die allemaal op een andere manier gebruikt worden. Verschillende onderdelen werden ingezet en steeds werden de instellingen gekozen die voor de betreffende deur het beste waren. We hopen op een langdurige samenwerking en een duurzame verbetering van ons gebouw.”