Voorbeeld van nieuwe website OTD toegangscontrole

Nieuwe website toegangscontrole systemen

Goed nieuws!

We hebben een nieuwe website! Het is een prachtige site geworden met duidelijke informatie over toegangscontrolesystemen. Wij hebben de afgelopen jaren al vele klanten van kleine of grote toegangscontrolesystemen voorzien. Daarbij hebben we gezien dat advies van groot belang is bij de aanschaf van een systeem. Voor OTD is beheer altijd het belangrijkst, de manier van beheren bepaald namelijk in grote lijnen het advies voor een bepaald type en/of merk toegangscontrole.

Klankbord
Al in een vroeg stadium is de opzet en de vormgeving van de website gepresenteerd aan een klankbordgroep. Alle medewerkers waren zonder uitzondering erg enthousiast over het ontwerp. Hiermee werd groen licht gegeven aan de uitwerken van de site.

Techniek
De nieuwe website voldoet nu helemaal aan de eisen van de tegenwoordige tijd en is zowel op computer, tablet als ook op telefoon uitstekend te bekijken. De komende tijd blijft er verder gewerkt worden hieraan, een website is tenslotte ‘nooit af’. Er liggen al plannen klaar om informatie uit te breiden en de website zal de digitale basis worden voor allerlei folders en brochures. Daarnaast wordt er geprobeerd om zo duidelijk mogelijk de verschillende manieren van beheer uit te leggen.